Skip to main content

Docent economie

“Technology is just a tool. In terms of getting the kids working together and motivating them, the teacher is the most important.”

  • Bill Gates

Op zoek naar die ene docent die het wèl volhoudt? Die inziet dat elke scholier zijn eigen leerstijl heeft en dat dat ontwikkeld mag worden is zijn klas?
Je hebt ‘m zojuist gevonden. Onze docent Economie heeft ervaring op meerdere plekken binnen het middelbare onderwijs. Iemand die meteen aan de slag kan en het curriculum beheerst voordat u er erg in heeft. Een teamspeler die prima alleen kan handelen en keuzes kan maken.

Het vak ’Economie’ is dynamisch en er valt genoeg te belichten. Het ontdekken van trends door te graven in het verleden, het leren van het verleden. Een andere insteek is het voorspellen van trends door de huidige ontwikkelingen te monitoren en daar op in te spelen. Een goede docent weet het vaste curriculum te combineren met de nieuwste technologie of uitvindingen binnen het vakgebied. Een flexibele werkwijze die past binnen uw onderwijsinstelling!

Bent u benieuwd geworden naar deze professional? Neem vandaag nog contact op!