Skip to main content

Detacheerder

“A good leader doesn’t get stuck behind a desk.”

  • Richard Branson

Heb je wel eens spijt? Dat je een bepaalde stap toch niet hebt  durven nemen? Gedacht over je droombaan maar altijd de gedachte dat je er nog niet klaar voor was? Nog èèn: iemand zei eens tegen je dat die baan niets voor je is.
Als je al deze dingen bekend voor komen, dan ben je niet de enige.
Gelukkig bieden ween oplossing voor jou – wat zijn je wensen? We gaan onze keiharde best doen om jouw droombaan te vinden binnen het bedrijf van jou keuze. We gaan met je in gesprek, onderzoeken je kwaliteiten, valkuilen en ondersteunen je in het begin van je nieuwe droomplek. Waar liggen je kansen en waar ben je eigenlijk goed in?
We gaan graag met je mee, de berg op. Genietend van het uitzicht, maar vooral om je het uitzicht te laten zien van je mogelijkheden – je gaat leren hoe je deze kwaliteiten kan benutten en kan inzetten binnen het nieuwe bedrijf. We bespreken je voortgang en helpen je door het gehele proces van het aanmelden tot het plaatsen.
Waar wacht je nog op? Zet nu eindelijk de stap om het meeste uit jezelf te halen! Want dat is er nog niet uit, vertrouw ons! Neem snel contact op!