Skip to main content

Over ons

“If you take responsibility for yourself you will develop a hunger to accomplish your dreams.”

  • Les Brown

BeHungry is er voor de beginnende ondernemer maar ook voor de al gevestigde ondernemer die meer uit het bedrijf wil halen op het gebied van leiderschap en (persoonlijke). Daarnaast bieden we een ruim scala aan in te huren professionals die hongerig zijn naar meer kennis, ervaring en net dat extra beetje doen voor het bedrijf. BeHungry richt zich op de financiële sector en economie sector

Zo zetten we onze tanden in communicatie, leiderschap en gebruiken we de kennis en ervaring van onze experts om jou op een passende wijze van dienst te zijn. We nemen je mee maar we gaan je ook het diepe in sturen. We gaan leren, soms keihard vallen, maar daarna nog sterker weer opstaan.

We bieden een aantal aantrekkelijke diensten aan:

  • Leergang ‘Ondernemerschap’.
  • Studieadviseur voor beroepsonderwijs of (leer)bedrijven.
  • Docent Economie, in te huren voor beroepsonderwijs op verschillende niveaus.
  • Detachering, BeHungry zet zijn ruime netwerk in om de beste en meest passende werkplek te vinden binnen de financiële en/of economie sector.

Al onze experts, met een ruime ervaring in het starten van bedrijven, hebben deze weerstand goed in de ogen gekeken: zich zelf een spiegel voor gehouden. Want een bedrijf starten en succesvol maken, daar ben je zelf de baas over. Daar begint het verhaal van BeHungry. En jouw succesverhaal?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en wees hongerig naar extra kennis!

Be Hungry!